Girişimciler İçin:
Fikir ve İş Modeli Geliştirme: İş fikri aşamasında, erken aşama girişimcilere destek olan SUCOOL, aynı zamanda Sabancı Üniversitesi başta olmak üzere Türkiye’deki girişimcilik ekosistemini geliştirmek ve farkındalık yaratmak için projeler, programlar ve etkinlikler organize eder. Sabancı Üniversitesi Girişimcilik Kurulu ile beraber öğrencilere, girişimci olmak isteyenlere ya da erken aşamadaki girişimcilere temel eğitimler sunar.
Şirketleşme ve İlk Müşteri: SUCOOL 2014’ten 2017 sonuna kadar 65 girişime programlarında destek vermiştir. Bunlardan 46’sı programı tamamlayarak mezun olmuştur. 46 mezundan 23’ü şirketleşmiş ve her geçen ay gelirlerini artırarak devam etmekte, 13 tanesi dış fon almış, 11 tanesi uluslararası operasyon ve satışlar yapmaktadır. Bunlar arasında Raklet melek yatırım alarak önce Microsoft Berlin ardından Techstars Berlin girişim hızlandırma programlarına kabul edilmiştir. Indoora TÜBİTAK tarafından kamu fonları ile gelişmeye devam ederken Startupbootcamp Berlin programına kabul edilmiştir. 2016 yılı mezunu, fazla gıdadan yararlanma ve atık yönetim platformu FazlaGıda
firması yurtdışından yatırım almış, Berlin’deki Techstars Metro hızlandırma programına kabul edilmiştir. Çocuklara özel, bilimsel ve eğlenceli beyin egzersizleri geliştiren MentalUp TÜBİTAK kamu fonlarından faydalanmış ve yurtdışı satışlara başlamıştır. SUCOOL mezunlarının listesine buradan
Yatırım ve Büyüme: INOVENT A.Ş. Sabancı Üniversitesi tarafından 2006 yılında kurulan, Türkiye’nin ilk teknoloji ticarileştirme ve çekirdek fon şirketidir. Üniversitelerdeki teknolojileri ticarileştirmeye odaklanan INOVENT’in portföyünde 2016 itibariyle 19 teknoloji şirketi bulunmaktadır.
Inovent, bir hızlandırıcı olarak, başlangıç tarihinden itibaren 2-5 yıllık süreler içinde sağlam, kendi varlığını sürdürülebilir start-up şirketler oluşturmayı hedefler. Şirketlere tohum yatırım yapar, stratejik yönetim, pazarlama ve iş planı yardımı, hukuki destek, fikri mülkiyet yönetimi desteği, sözleşme ve müzakere yönetimi desteği verir, yurt dışında yumuşak iniş fırsatları sağlar.
Araştırma Performansı:
- Üniversitedeki araştırma projelerinin bütçesi: 141 milyon TL
- 178 farklı araştırma projesi
- Öğretim Üyesi başına düşen araştırma fonu miktarı: 689.000 TL
- 4800’den fazla bilimsel yayın
- Toplam 102 araştırma laboratuvarı
- 12 Sanat Atölyesi
- 76 MDBF lab (Toplam içine dahil olan)
- 1 YBF LAB
- 6 SSBF LAB
- 15 Nanoteknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi
2014-15 öğrenim yılından itibaren geçerli olmak üzere, öğrencilere çift diploma alma imkanı tanınmıştır. Tüm programlarımızda ki öğrencilerimize; gerekli koşulları sağlamaları halinde, kendi programlarının yanı sıra, yine bu programlar arasından herhangi biri, çift diploma programı olarak sunulmaktadır.
Çift diploma programına kayıtlı öğrencilerimizin, her dönem Yönetmeliğimizdeki ders yükü çerçevesinde ders alarak normal öğrenim süresi olan 4 yıl içinde mezun olmaları mümkün olabilecek. Öte yandan, 4 yılın sonunda seçilen bir diploma programından mezuniyet hakkı elde etmiş olan çift diploma programındaki öğrencilerimizin öğrenim süresi, gerekirse çift diploma programlarını tamamlamak üzere en fazla iki dönem daha uzatılabilecek; bu durumda olan öğrenci burs almakta ise, belirtilen öğrenim süresi boyunca bursu devam edecektir. (normal eğitim süresi içinde ilk programını bitirecek duruma geldiyse).2019 itibari ile bütün programlar birbirleriyle çap yapabilmektedir.
Yan Dal
Yandal Programları ise şöyledir:
Enerji | Cinsiyet Çalışmaları | Finans |
Fizik | Felsefe | Girişimcilik |
Kimya | Karar ve Davranış | İş Analitiği |
Matematik | Sanat Kuramı ve Eleştirisi | |
Uyuşmazlık Analizi ve Çözümü |
Sabancı üniversitesi ,Uluslararası Üniversite Sporları Federasyonu (FISU – International University Sports Federation), Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) ve Üniversiteler Spor Ligi (ÜNİLİG) gibi ulusal ve uluslararası spor birliklerinin üyesidir.
Sabancı Üniversitesi’nde, tüm öğrencileri ücretsiz spor tesislerinde, istedikleri tüm spor türleriyle diledikleri gibi ilgilenebilir.
Koşu, basketbol, tenis, tırmanma veya futbol: Sabancı Üniversitesi’ndeyseniz, dilediğiniz spor dalını seçmek konusunda da özgürsünüz!
Kampüs içi spor organizasyonları
- Takım Sporları Kampüs Ligleri
- Bireysel Sporlar Kampüs Turnuvaları
- STEP OUT Koşu Grubu Yarışları
- Yurt İçi ve Dışı Maratonlar
- Egzersiz Grupları
- Fitness Program Danışmanlığı
- Wellness Grubu ile Sağlıklı Yaşam
İstanbul Anadolu Yakası’nın en büyük konferans ve sanat merkezi olan Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi, Haziran 2004’ten bu yana sanatseverleri seçkin sanatçılar ve topluluklar buluşturuyor. Birbirinden seçkin konser ve gösterilere ev sahipliği yapan merkez, 912 kişilik bir izleyici kapasitesine sahip.
Sabancı Üniversitesi öğrenci ve çalışanlarının yanı sıra tüm sanatseverlere kültür – sanat hizmeti sunmayı amaçlayan merkez, her yaştan ve her kesimden seyircinin sanata zaman ayırmasını hedefleyen etkinliklere öncelik veriyor. Bu bağlamda, ulusal ve uluslararası düzeyde tanınmış sanatçı ve grupları sanatseverler ile buluşturuyor ve aynı zamanda öğrencilerin sanatsal çalışmalarını da sergiliyor.
Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi, etkinliklerini İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nde uzun yıllar solist sanatçı, başdramaturg ve rejisör olarak başarılı çalışmalara imza atan Yekta Kara’nın Sanat Danışmanlığı altında düzenliyor.
Kariyer ve Staj:
Sabancı Üniversitesi Kariyer Ofisi olarak, öğrencilerimizin iş dünyasına yönelik çeşitli bilgi ve becerileri kazanmaları, diploma programlarına uygun sektörleri ve iş olanaklarını tanımaları, işe giriş sürecinde kullanmaları gereken bilgi birikimlerini zenginleştirmeleri için Firma Tanıtımları, Kampüs İşe Alım Günleri, Vaka Günleri, Teknoloji Günleri gibi etkinlikler düzenliyoruz. Ayrıca, öğrencilerimize “Profesyonel Kariyer Danışmanlığı” hizmetini de sunuyoruz. Bu hizmetle, öğrencilerimizin seçmek istedikleri meslekle ilgili farkındalık kazanmasını sağlıyor, kariyer seçimlerine destek oluyoruz. Bu önemli süreçte gerekli olan tüm kaynak, araç ve fırsatları onlarla paylaşıyoruz.
BAGEM
Sabancı Üniversitesi, tüm öğrencilerinin akademik ve sosyal gelişimini aktif olarak destekler. Bireysel ve Akademik Geliştirme Merkezi (BAGEM), bu amaçla kurulmuştur. BAGEM, öğrencilerimizin farklı sorumluluklar gerektiren üniversite yaşamına daha kolay, güvenli ve etkin biçimde uyum sağlamasına yardımcı olmayı hedefler. Bu bağlamda, eğitim ve öğretim kalitesini iyileştirmeye yönelik ders değerlendirme çalışmaları da yürütür. Bu çalışmalar kapsamında, öğrencilerimiz ile akademisyenlerimiz arasında sağlıklı bir iletişim kurulabilmesini sağlar. BAGEM çatısı altında, 5 farklı program vardır:
- Akademik İletişim
- Akademik Başarı İzleme ve Danışmanlık Programı
- Ders Değerlendirme
- Engelli Öğrenci Destek
- Psikiyatrik ve Psikolojik Hizmetler
BAGEM, ayrıca Hosts to International Students [SUHISP] programını da yönetir ve yurtdışından gelen misafir öğrenciler için gönüllü ev sahipleri bu
Mezun
MEZUNLAR OFİSİ / SUMED
- 2000 yılından bu yana 11.189 mezun
- Mezunların %81’i iş hayatında
- Mezunların %13’ü yüksek lisans ya da doktorada
- Mezunların %20’si yurt dışında
- Mezunların %96’sı mezuniyetlerini takip eden 1 yıl içinde iş buluyor.
Sabancı Üniversitesi mezunları nerelerde çalışıyor?
Sabancı Üniversitesi mezunları dünyanın dört bir yanında profesyonel olarak çalışmakta ya da akademik mezunlarımızın %81’i profesyonel iş hayatını geçmiş, %13 ise lisansüstü eğitimine devam etmeyi tercih etmiştir.
Sabancı Mezunlarının Lisansüstü Eğitimine Yurtdışında Devam Ettiği Bazı Üniversiteler
Boston University
Carnegie Mellon University
Cornell University
Duke University
Ecole Polytechnique Federale de Lausanne
ETH Zurich
Harvard University
KTH, Royal Institute of Technology
New York University
Northeastern University
Northwestern University
Rutgers, The State University of New Jersey
Stanford University
University of California System
University of Chicago
University of Massachusetts
Sabancı Mezunlarının Çalıştığı Bazı Kurumlar
Accenture Danışmanlık
Akbank
Arçelik
Brisa
Coca Cola
Deloitte Touche
Enerjisa
Ernst & Young
Finansbank
Ford
Garanti Bankası
ING Bank
Pfizer
Pricewaterhousecoopers (PwC)
Procter & Gamble
Siemens
THY (Türk Hava Yolları)
TUBITAK
Turkcell
Türk Telekom
Unilever
Vestel
Vodafone
Yapı Kredi Bankası
Girişimciler İçin:
Fikir ve İş Modeli Geliştirme: İş fikri aşamasında, erken aşama girişimcilere destek olan SUCOOL, aynı zamanda Sabancı Üniversitesi başta olmak üzere Türkiye’deki girişimcilik ekosistemini geliştirmek ve farkındalık yaratmak için projeler, programlar ve etkinlikler organize eder. Sabancı Üniversitesi Girişimcilik Kurulu ile beraber öğrencilere, girişimci olmak isteyenlere ya da erken aşamadaki girişimcilere temel eğitimler sunar.
Şirketleşme ve İlk Müşteri: SUCOOL 2014’ten 2017 sonuna kadar 65 girişime programlarında destek vermiştir. Bunlardan 46’sı programı tamamlayarak mezun olmuştur. 46 mezundan 23’ü şirketleşmiş ve her geçen ay gelirlerini artırarak devam etmekte, 13 tanesi dış fon almış, 11 tanesi uluslararası operasyon ve satışlar yapmaktadır. Bunlar arasında Raklet melek yatırım alarak önce Microsoft Berlin ardından Techstars Berlin girişim hızlandırma programlarına kabul edilmiştir. Indoora TÜBİTAK tarafından kamu fonları ile gelişmeye devam ederken Startupbootcamp Berlin programına kabul edilmiştir. 2016 yılı mezunu, fazla gıdadan yararlanma ve atık yönetim platformu FazlaGıda firması yurtdışından yatırım almış, Berlin’deki Techstars Metro hızlandırma programına kabul edilmiştir. Çocuklara özel, bilimsel ve eğlenceli beyin egzersizleri geliştiren MentalUp TÜBİTAK kamu fonlarından faydalanmış ve yurtdışı satışlara başlamıştır. SUCOOL mezunlarının listesine buradan
Yatırım ve Büyüme: INOVENT A.Ş. Sabancı Üniversitesi tarafından 2006 yılında kurulan, Türkiye’nin ilk teknoloji ticarileştirme ve çekirdek fon şirketidir. Üniversitelerdeki teknolojileri ticarileştirmeye odaklanan INOVENT’in portföyünde 2016 itibariyle 19 teknoloji şirketi bulunmaktadır.
Inovent, bir hızlandırıcı olarak, başlangıç tarihinden itibaren 2-5 yıllık süreler içinde sağlam, kendi varlığını sürdürülebilir start-up şirketler oluşturmayı hedefler. Şirketlere tohum yatırım yapar, stratejik yönetim, pazarlama ve iş planı yardımı, hukuki destek, fikri mülkiyet yönetimi desteği, sözleşme ve müzakere yönetimi desteği verir, yurt dışında yumuşak iniş fırsatları sağlar.
Kütüphane ( Bilgi Merkezi )
Bilgi Merkezi, Osmanlı mimarisinden esinlenerek planlanmış dev kubbeli binasında 9.165 m2’lik kapalı alanda hizmet verir. 700 kişilik oturma ve 300.000 cilt raf kapasitesine sahiptir. Merkez’de 82 elektronik donanımlı kişisel çalışma kareli, 10 çok fonksiyonlu grup çalışma odası vardır. Sabancı Üniversitesi mensubu kullanıcılar, bilgisayarlarıyla ve mobil cihazlarıyla kablosuz erişim ve toplam 480 Internet bağlantı noktası ve aynı zamanda Bilgi Merkezi’nde yer alan tarama terminalleri ile internete erişebilirler.
“Sabancı Üniversitesi öğrencileri 50 ülkeden 270’in üzerinde üniversitenin Uluslararası değişim programına katılma imkanı”
Yurtdışında İş Ve Staj Fırsatları
Sabancı Üniversitesi öğrencileri, değişim programları ile gittikleri ülkelerde sektörün dev markaları ile birlikte çalışma ve profesyonel iş ağlarını genişletme fırsatı bulur. İngiltere’de JP Morgan ve KPMG International, Japonya’da Komatsu ve Almanya’da Porsche şirketleri bunlardan bazılarıdır. Öğrencilerimiz, staj yaparken de ayrıcalıklıdır.
Mezuniyet Sonrası Yurtdışı İş Fırsatları
Sabancı Üniversitesi mezunları; Brown, Cambridge, Carnegie Mellon, Cornell, Hamburg, Harvard, Johns Hopkins, London School of Economics, MIT, Michigan, Stanford ve Yale gibi önde gelen eğitim kurumlarında yüksek lisans yapma fırsatını elde eder. Gerek Amerika, gerekse de Max Planck Institute gibi Avrupa’daki kaliteli eğitim kurumları, Sabancı mezunlarına lisansüstü eğitim olanakları tanır.
Boston University
Carnegie Mellon University
Cornell University
Duke University
Ecole Polytechnique Federale de Lausanne
ETH Zurich
Harvard University
KTH, Royal Institute of Technology
New York University
Northeastern University
Northwestern University
Rutgers, The State University of New Jersey
Stanford University
University of California System
University of Chicago
University of Massachusetts
Programı sonradan seçtiğimiz için lisans eğitimi süresi değişiyor/uzuyor mu?
Sabancı Üniversitesi’nde lisans eğitimi 4 yıldır. Üniversite’ye giriş yapan tüm öğrenciler hazırlık yılı sonrası ilk yılda ortak dersler alırlar. Bu dersler, sonraki yıllarda seçilecek programlara temel oluşturmak amacıyla öğretim üyelerimizce özel olarak hazırlanmıştır. Öğrencilerimiz birinci yılın sonunda program seçimi yapar ve seçtikleri programın derslerini almaya başlarlar. Öğrencinin bir programdan mezun olabilmesi için o programın temel derslerinin tümünü tamamlaması gerekir. Diğer üniversitelerden farklı olarak geniş seçmeli ders havuzu sayesinde öğrenciler sadece kendi programlarının değil, başka programların derslerinden de özgürce ders seçebilirler. Dolayısıyla sistemimiz, öğrencinin, istediği alanda derinlemesine uzmanlaşmasını ve öğrenimini farklı alanlardan seçtiği derslerle zenginleştirmesini sağlar.
Sabancı Üniversitesi’nin akredite olduğu alanlar nelerdir?
Sabancı Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi MÜDEK tarafından akredite edilmiştir. Mühendislik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği MÜDEK, Türkiye’de mühendislik programları alanında akreditasyon vermeye tek yetkili kuruluştur. MÜDEK tarafından yapılan bu akreditasyon, eğitim programlarımızın yüksek standartlara uygunluğunu teyit etmektedir. Akredite olan programlarımıza, Avrupa Mühendislik Eğitimi Akreditasyon Ağı “EUR-ACE Etiketi” verilmiştir. Bunun yanında MÜDEK, Uluslararası Mühendislik Birliği şemsiyesi altındaki çok taraflı akreditasyon tanıma anlaşması Washington Accord’un tam üyesidir. Bunun yanında Yönetim Bilimleri Fakültemiz de AACSB akreditasyonuna sahiptir. AACBS (The Association to Advance Collegiate Schools of Business) dünyada 48 farklı ülkede yerleşik 716 eğitim kurumunun akredite olduğu işletme ve muhasebe programları kuruluşudur. Başka bir ifade ile dünyadaki 13.000’den fazla programının %5’inden daha azı bu akreditasyonu elde edebilmiştir.
Sabancı Üniversitesi’nde İngilizce hazırlık programı var mı?
Sabancı Üniversitesi’nde öğrenim dili İngilizce’dir. Üniversitemize yerleşen tüm öğrenciler, ELAE (English Language Assessment Exam) adı verilen kapsamlı bir İngilizce dil ölçme testinden geçerler. İngilizcesi öğrenim görmeye yeterli olmayan öğrenciler, bir yıl süren ve başka üniversitelerde “hazırlık” olarak tanımlanan, üniversitede “Temel Geliştirme Yılı” olarak adlandırılan dönemin ardından öğrenimlerine devam ederler. Bir yıllık hazırlık dönemi boyunca, öğrenciler İngilizce’yi akademik düzeyde takip etmelerini sağlayacak şekilde, özel olarak tasarlanmış bir dil öğrenimi görürler. Bunun yanısıra, üniversitenin Diller Okulu, tüm öğrencilerimiz için Arapça’dan Çince’ye, Rusça’dan Latince’ye ve Japonca’ya pek çok seçmeli dil dersi imkanı sunar.
Sabancı Üniversitesi’nin lisans programlarına yerleşen bir öğrencinin, uluslararası bir sınav sonucunu beyan ederek İngilizce dil ölçme sınavından muaf olması mümkün mü?
Üniversitemizin İngilizce dil ölçme sınavı (ELAE) dışında,
aşağıdaki tabloda verilen sınavlar da hazırlık yılı muafiyeti için geçerlidir.
SINAVLAR | GEÇERLİLİK SÜRELERİ | KABUL EDİLEN EN AZ PUAN |
PTE AKADEMİK | 2 yıl | 60 (Her bölümden en az 59 puan alınmalı) |
TOEFL IBT | 2 yıl | 80 |
CAE | 3 yıl | C |
CPE | 3 yıl | C |
KPDS | 5 yıl | 90 |
ÜDS | 5 yıl | 90 |
YDS | 5 yıl | 90 |
ELAE | 2 yıl | 65 |
Lisans öğrencilerinin araştırma çalışmalarına katılması mümkün mü?
Sabancı Üniversitesi’ne giriş yapmış olduğunuz fakültenin içinde (aynı puan türünde), hiçbir kısıtlama ya da ön koşul olmadan istediğiniz diploma programını seçebilirsiniz. Giriş yapmış olduğunuz fakülteden farklı puan türündeki (SAY ve/veya EA) bir programı seçmek isterseniz, bunun için merkezi yerleştirme puanınızın, yurt içindeki bütün diğer üniversitelerin tercih ettiğiniz diploma programına eşdeğer bölümleri arasında en düşük taban puanından az olmaması yeterlidir.
Sabancı Üniversitesi’nde öğrencilerin üniversite hayatına uyum sağlaması için ne tür destekler veriliyor?
Sabancı Üniversitesi’nde öğrencilerin akademik yaşama hazırlanması, üniversite yaşamına psikolojik olarak uyum sağlamasını kolaylaştırmak için çalışan bir merkez vardır: BAGEM (Bireysel ve Akademik Gelişim Merkezi). BAGEM’de öğrencilerin akademik yaşama uyum sağlamalarını kolaylaştıracak pek çok mekanizma vardır. Öğrencilerin yaşayabileceği akademik zorluklarda onlara destek olmak için ise Akademik Başarı İzleme ve Danışmanlık Programı oluşturulmuştur. Bunların dışında her öğrencinin bir akademik bir de akran danışmanı bulunur. BAGEM’de ayrıca, öğrencilerimiz ve çalışanlarımız için psikolojik danışmanlık ve psikoterapi hizmetleri de sunulur.
Sabancı Üniversitesi mezunları hakkında bilgi verebilir misiniz?
Sabancı Üniversitesi mezunları dünyanın dört bir yanında profesyonel olarak çalışmakta ya da akademik hayatlarına devam etmektedir. Mezunlarımızın %81’i profesyonel iş hayatında, %13 ‘ü ise akademik hayatına devam etmektedir.
Detaylı bilgi için alumni.sabanciuniv.edu sitesini ziyaret ediniz.
Yurtlar kaç kişilik?
Yurtlar 2 ve 4 kişiliktir. Tüm odalarda duş, giyinme dolapları, her öğrenci için ayrı telefon ve internet bağlantısı bulunur. Yurt binalarının her katında ders çalışma salonu ve televizyon odaları vardır. Tüm yurt binalarında mutfak, yıkama ve kurutma makineleri içeren çamaşır odaları vardır. Yurtların tüm kullanım alanları haftanın belirli günlerinde temizlik elemanlarınca temizlenir. Öğrenciler, temizlik, bakım-onarım v.b. tüm ihtiyaçları için ya da bilgi almak için üniversite içinde kullanılan çağrı merkezine telefonla her an ulaşabilirler.
Sağlık merkeziniz var mı?
Sağlık Merkezimiz, 24 saat boyunca öğrencilerimizin hizmetindedir. Acil durumlar için uluslararası standartta, 24 saat kesintisiz hizmete hazır ambulans bulunmaktadır. Sağlık Merkezi bünyesinde, acil hekimlik hizmetleri, tedavi edici hekimlik hizmetleri, laboratuvar, ilaç temini, koruyucu hekimlik hizmetleri yürütülmektedir. Tüm öğrencilerimiz sosyal yaşamlarını ve akademik çalışmalarını sağlıklı bireyler olarak sürdürebilmeleri için özel sağlık sigortası ile sigortalanmaktadır.
Spor merkeziniz var mı?
Spor Merkezimiz, bir ana salon, fitness salonu, squash kortu, kapalı basketbol sahası, masa tenisi odaları, aerobik salonları ve tırmanma duvarıyla şehirdeki özel spor merkezlerinin sunduğu tüm olanakları öğrencilerimize sunar. Ayrıca kampüste bir halı futbol sahası, bir de uluslararası standartta çim futbol sahası bulunmaktadır. Üniversitemizdeki gölün etrafında bir koşu parkuru vardır. Spor tesislerinden öğrenciler ücretsiz olarak yararlanır. Tesisleri, rezervasyon yaparak istedikleri zaman kullanabilirler. Öğrencilerimiz için yoga, pilates, aerobik, hip-hop, bosu, spinning, tae-bo, tenis, aikido v.b. alanlarda spor kursları da düzenlenir.
Spor takımları var mı?
Üniversitemizde 38 spor branşında 45 takım bulunmaktadır. Üniversitemizdeki aktif bazı spor takımlarına örnek vermek gerekirse: Atıcılık, Basketbol, Estetik Jimnastik, Futbol, Futsal, Hentbol, Kayak ve Snowboard, Korfbol, Kürek, Masa Tenisi, Okçuluk, Squash, Tenis Voleybol, Yüzme.
Kampüs güvenliği nasıl sağlanıyor?
Kampüs güvenliği 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren özel güvenlik şirketi tarafından sağlanmaktadır. Öğrencilerimiz kampüs içinde herhangi bir sorunla karşılaşmaları halinde Çağrı Merkezi’ni arayarak destek alabilirler.
Ulaşım imkanları nelerdir?
Öğrenciler, kampüsten 4. Levent, Kadıköy, Via Port Alışveriş Merkezi, Bostancı, Tavşantepe Metro İstasyonu, İzmit, Bakırköy ve bu noktalardan kampüse giden servislerimizden yararlanırlar. Ayrıca belirli bir yer için yeterli öğrenci çoğunluğuna ulaşıldığında semtlere özel servis organizasyonu yapılması da mümkündür.
Kartal Metro – Sabancı Üniversitesi IETT otobüs seferleri yapılmaktadır.
Sabancı Üniversitesi hakkında bilgi almak için hangi kanalları kullanabilirim?
Sabancı Üniversitesi hakkında daha detaylı bilgi almak için internet sitesi üzerinden (www.sabanciuniv.edu),
tanitim@sabanciuniv.edu e-posta adresine,
0216 483 9090 no’lu telefondan veya sosyal medya kanalları üzerinden ulaşabilirsiniz.
Yorum yazabilmek için oturum açmanız gerekir.